Принцеса Ізабелла Орсіні - міжнародний Амбасадор Nelly De Vuyst®

Принцеса Ізабелла обрала представляти нашу колекцію Nelly De Vuyst® BioTense, органічну та преміальну лінію засобів по догляду за шкірою, яка складається з 100% натуральних інгредієнтів і сертифікована COSMOS® Organic by ECOCERT®.

Вона з гордістю використовує ці засоби і приєдналася до нас як амбасадор бренду, залучена непохитною відданістю нашого бренду до сталого розвитку та ретельними дослідженням, на яких базуються всі наші формули.

Під час прес-конференції Принцеса Ізабелла відповіла на питання, які цікавили українські медіа:

- Наразі Бельгія є світовим лідером у галузі сталого розвитку. Чи могли б ви розповісти більше про зусилля Бельгії в цій сфері? 

- Ми з чоловіком створили в Бельгії найбільше в світі екологічно чисте селище. Сталий розвиток та свідоме ставлення до довкілля є для нас однією з основних життєвих цінністей. Дуже приємно бачити, наскільки важливі ці речі у Бельгії, і я вважаю, що такий спосіб мислення має стати основним у всьому світі. Наприклад, бельгійські супермаркети віддають перевагу органічним продуктам, упакованим у картон, а не в пластик. Інші країни, як-от Канада, поділяють схожі проблеми та цінності. Я обираю органічні продукти Nelly De Vuyst®, тому що вони на 100% натуральні, веганські та екологічні. Це надзвичайно важливо, особливо на тлі нещодавніх скандалів в Італії, де виявили, що бренди накшталт Bio Point і Nivea використовують у виробництві токсичні речовини. Це підкреслює важливість розуміння, що входить до складу косметики, якою ми користуємось, та їжі, яку ми вживаємо.
Я роками користувалася брендами люксового сегменту, такими як Sisley, La Prairie і La Mer, але якість органічної дерматокосмецевтики накшталт BioTense мене приємно вразила.
Nelly De Vuyst® пропонує ті самі переваги, що й ці бренди класу люкс, але при цьому створює повністю натуральний продукт. Мені цього року 50, і моя шкіра в хорошому стані, тому що я завжди користувався якісними засобами. Відкриття Nelly De Vuyst® для мене стало чудом, особливо тому, що це бельгійський бренд, а мій чоловік бельгієць. Це надихнуло мене на мою першу колаборацію з косметологічним брендом – я довіряю його ефективності.

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні, Принц Едуард Ламораль Родольф де Лінь де Ла Тремойл, Принцеса Алтея, Принцеса Атенаїс та Принц Антуан під час VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

Неймовірно! Отже, коли ви вперше спробували продукти Nelly De Vuyst®?

Я дізналася про Nelly De Vuyst® через друзів у Канаді, які порадили мені спробувати бренд. Мені, як людині із сухою шкірою та напруженим графіком, наповненим важливими зустрічами, було потрібно щось ефективне та швидке. Раніше я покладалася на інші дорогі марки, але моя шкіра перестала відповідати на звичний догляд після багатьох років використання. Саме тоді я вирішила спробувати Nelly De Vuyst®, і я в захваті від результатів. Поєднання олії Matrix і крему Cellular стало для моєї шкіри магічним!

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні під час VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

- Які критерії переконали вас стати амбасадоркою саме Nelly De Vuyst® серед безлічі брендів, доступних на ринку?

- Критеріями, якими я керувалася, були, перш за все, їхня чудова репутація як лінії засобів для запобігання старінню, коригування недоліків та тривалого догляду за шкірою, а також їх відданість здоров’ю та красі шкіри. Більше того, їхній науковий підхід і результати зміцнили мою довіру до бренду. Це перший раз, коли бренд запропонував персоналізовану систему догляду, враховуючи мій тип шкіри, вік і те, як моя шкіра реагує на подразники і інгредієнти. Різноманітність продуктів настільки велика, що можна підібрати ідеальну бьюті-рутину для досягнення сукупних довготривалих результатів.

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні, Манон Пілон (директор R&D Nelly De Vuyst®) та Амір Хуссейн (Президент компанії) під час VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

- Які цінності Nelly De Vuyst® відгукуються вам особисто?

- Ключова філософія Nelly De Vuyst®, яка узгоджується з моєю власною, полягає в зосередженості на екологічній чистоті продукту та повазі як до споживачів, так і до навколишнього середовища. Багато косметичних компаній надають пріоритет прибутку, часто додаючі непотрібні та потенційно шкідливі хімікати для здешевлення продукту.

Однак Nelly De Vuyst® акцентує увагу на якості та ефективності без шкоди для здоров’я. На сучасному ринку, наповненому незліченними опціями догляду за шкірою, різниця полягає в якості та справжній турботі про користувачів. Наша шкіра вбирає те, що ми наносимо, подібно до того, як органічна їжа приносить користь нашому організму, знижуючи ризик захворювань. Нещодавній скандал в Італії, пов’язаний із токсичною речовиною ліліал у косметиці, підкреслює актуальність цього питання. У мене троє дітей, і я хочу створювати для них кращий світ, у якому пріоритетом будуть етичні практики та сталий розвиток. Мій чоловік поділяє це бачення, і ми інвестуємо та підтримуємо стійкі ініціативи, які вважають людську гідність та повагу пріоритетом для суспільства. Ми живемо у світі, який потребує змін, починаючи з воєн і закінчуючи шкідливими наслідками повсякденних продуктів. Дуже важливо розірвати замкнене коло, усвідомивши, що справді корисно для нашого здоров’я та нашої планети. Це включає відмову від швидкої моди та будь-яких практик, які шкодять добробуту людини та навколишнього середовища.

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні, Принц Едуард Ламораль Родольф де Лінь де Ла Тремойл під час VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

- Що для вас означає бути сучасною жінкою?

- Бути сучасною жінкою для мене означає орієнтуватися в складнощах світу, залишаючись приземленою і цінуючи прості радощі життя серед. Важливо, щоб фоновий шум реклами та зовнішній тиск суспільства не визначали мої пріоритети. Натомість я зосереджуюсь на тому, що справді має значення — родині, друзях і красі природи. У сучасному матеріалістичному світі легко помилитися та обрати речі, які зрештою не приносять довготривалого щастя. Справжнє щастя приходить від комфортного перебування у власній шкірі та вміння бути присутнім і слухати інших. Я вірю в передачу важливих цінностей новим поколінням, надання прикладів, що справді має значення в житті. Наше суспільство рухається невпинно, але іноді важливо зупинитися, перевести подих і подумати, чому ми постійно поспішаємо. Треба знаходити моменти, щоб зупинитися, подумати та відновити зв’язок із собою та навколишнім середовищем. Ця практика, навіть посеред напруженого графіка, має вирішальне значення для збереження балансу та відчуття гармонії.

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні та Амір Хуссейн (Президент компанії) під час VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

- Яким видам салонних процедур ви надаєте перевагу, окрім щоденного використання косметичних засобів улюбленого бренду?

- Окрім використання моїх улюблених косметичних засобів від Nelly De Vuyst® у моїй щоденній рутині, я також люблю салонні процедури, які доповнюють мій режим догляду за шкірою. Мені особливо подобається використовувати олії BioTense і Matrix разом із їхніми кремами. Поєднання цих продуктів помітно омолодило мою шкіру. Перехід до органічних засобів догляду за шкірою, таких як Nelly De Vuyst®, кардинально змінив стан всього мого організму. Крім того, я велика поціновувачка масажу — як всього тіла, так і обличчя. Масаж обличчя, зокрема, життєво важливий для тонусу шкіри та кровообігу. Моя бабуся навчила мене, як важливо очищати шкіру перед сном, використовувати хороший тонік і дати шкірі дихати протягом ночі — це невід’ємна частина мого догляду за шкірою навіть зараз.

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні, Манон Пілон (директор R&D Nelly De Vuyst®) та Ірина Грибан (власниця компанії Complete SPA - ексклюзивного імпортера Nelly De Vuyst® в Україні) в головному офісі Nelly De Vuyst® в Монреалі, Канада)

- Яке місце сталий розвиток займає у вашому особистому житті?

- Сталий розвиток глибоко вкорінився в моєму особистому житті та щоденному досвіді. Кожну хвилину кожного дня я надаю перевагу використанню органічних продуктів і дотриманню здорового режиму харчування. З дитинства я звикла купувати органічні продукти, відвідувати фермерські ринки, шукати здорові альтернативи продуктам. У минулому такі місця були рідкістю, і я пробувала різні дієти, такі як вегетаріанство та макробіотика. Коли ми з родиною відпочиваємо у заміському будинку, я підтримую місцевих фермерів, купуючи свіжі овочі та молочні продукти в локальних малих виробників. Я категорично проти швидкої моди і віддаю перевагу речам, які залишаються стильними поза трендами. Я рада вдягати сукні, які купувала ще в молодості – бо це нагадує мені, що мода циклична. Я уникаю показної демонстрації багатства, вибираю більш скромний підхід до матеріальних благ. Я сподіваюся на майбутнє, де матеріалізм поступиться місцем щирій турботі про інших. Будучи свідком історичних подій, що турбують усю Європу, я обережно ставлюся до потенціалу масштабного конфлікту. Я сподіваюся на світ, де люди віддають перевагу доброті та спільноті, а не непотрібним речам.

(фото з VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

- Які ваші плани як нового амбасадора Nelly De Vuyst ® щодо подальшого просування бренду? Чого б ви мріяли досягти в цій ролі?

- Я дуже рада бути амбасадором Nelly De Vuyst® і мрію стати партнером Манон, щоб розширити неймовірну роботу бренду у майбутньому. Nelly De Vuyst® уособлює далекоглядне мислення — забезпечує виняткову якість без надмірних витрат, зосереджуючись на принципах поваги до світу і людей. Я прагну жити у суспільстві, яке цінує якість над кількістю, будь то косметичні засоби, модний вибір чи їжа. Я вважаю, що Nelly De Vuyst® може бути символом статусу — символом вибору якості та стійкості замість швидкоплинних тенденцій і надмірного споживання. Цей підхід відображає зміну суспільних цінностей, що резонує з стомленим поколінням, яке шукає нової енергії та мети. Це про повідомлення, яке ми передаємо нашим вибором, і про те, як ми хочемо прожити своє життя автентично та осмислено.

(на фото: Ірина Грибан (власниця компанії Complete SPA - ексклюзивного імпортера Nelly De Vuyst® в Україні) на презентації новинок 2024-2025 в головному офісі Nelly De Vuyst® в Монреалі, Канада)

- Що завжди є у вашій жіночій сумочці? Які речі ви звикли брати з собою кожного разу, коли виходите з дому?

- У моїй сумці я завжди маю помаду, щоб швидко підправити макіяж, гребінець, платіжну картку та телефон. Крім того, я люблю тримати поруч крем для рук для зволоження шкіри навіть в дорозі і парфуми. Ці речі допомагають мені бути готовою до чого завгодно. У мене є лімітований версія парфуму Aurum від Bvlgari. Це унікальний аромат, який поєднує в собі жіночність і силу. Одночасно ніжний і маскулінний, він підкреслює мій сильний характер.

(на фото: Принцеса Ізабелла Орсіні, Принц Едуард Ламораль Родольф де Лінь де Ла Тремойл, Манон Пілон (директор R&D Nelly De Vuyst®) та Ірина Грибан (власниця компанії Complete SPA - ексклюзивного імпортера Nelly De Vuyst® в Україні) під час VIP заходу бренду Nelly De Vuyst® у готелі Ritz-Carlton Montreal)

- Питання від усіх жінок України. Ми щодня маємо справу з надскладними речами та шукаємо способи знизити стрес. Тож, можливо, у вас є якісь поради щодо того, як залишатися психічно й фізично сильними із персонального досвіду?

- Коли я відчуваю стрес, я знаходжу розраду в йозі та медитації. Я займаюся йогою двічі на тиждень і намагаюся оточувати себе природою — будь то серед рослин і трави чи біля моря. В Омані мені пощастило мати море всього в 20 хвилинах їзди, і прогулянка узбережжям допомагає мені розслабитися та ввібрати позитивну енергію, змиваючи всі негативні вібрації. Природа має на мене глибокий вплив, і я вважаю, що по-справжньому зняти стрес можу лише природними елементами.

Квітень 2024 

Протягом триденного VIP-уікенду у готелі Ritz-Carlton Montreal всі гості ексклюзивно ознайомились з новинками бренду Nelly De Vuyst® 2024-2025 та висловили своє захоплення майбутнім бренду та партнерством із принцесою Ізабеллою.